Εγγραφή Αποφοίτου ΤΜΕΜ

Εγγραφή Αποφοίτου

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να εγγραφείτε στο σύστημα αποφοίτων του ΤΜΕΜ.

Για να γίνει η ταυτοποίησή σας θα πρέπει να γράψετε το επώνυμό σας, το όνομά σας και τον αριθμό μητρώου που είχατε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, όπως επίσης και να επιλέξετε αν αποφοιτήσατε από την κατεύθυνση Μαθηματικών (ή πρώην Τμήμα Μαθηματικών) ή από την κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών (ή πρώην Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών).

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.

Επώνυμο:
Όνομα:
Email:
Εδώ θα λαμβάνετε όλη τη σχετική αλληλογραφία.
Αριθμός Μητρώου κατά τις σπουδές σας:
Έχετε τελειώσει Μαθηματικά ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά;
Password:
Μόνο λατινικά γράματα ή αριθμοί. 6-12 ψηφία/γράμματα.
Password (ξανά):

Παρατηρήσεις

  1. Αν δε γνωρίζετε τον αριθμό μητρώου σας απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος για να τον αναζητήσετε (Email: vlachaki@admin.uoc.gr, Τηλ. +30 2810 393743). Το ίδιο και αν παρατηρήσετε ότι τα στοιχεία που έχει για σας το σύστημα δεν είναι σωστά και δε σας αφήνει να τα διορθώσετε.

  2. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αναγνωρίζεται το όνομα. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε διπλά ονόματα (π.χ. "Ιωάννης-Γεώργιος") και οφείλεται στο ότι μπορεί να υπάρχει παύλα ή όχι. Δοκιμάστε και με τους δύο τρόπους ή στείλτε μας μήνυμα όπως φαίνεται παρακάτω.

  3. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τη διαδικασία υποβολής παρακαλώ στείλτε e-mail στο alumni fourier.math.uoc.gr.

Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών