Σελίδα αποφοίτων Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμ. Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Το Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών σε μία προσπάθεια να μείνει κοντά στους αποφοίτους του δημιουργεί δίκτυο αποφοίτων του. Στόχος είναι η ενθάρρυνση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος και των αποφοίτων του, αλλά και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αποφοίτων. Οι απόφοιτοι του Τμήματος υπερβαίνουν τους 3500 πτυχιούχους και είναι εγκατεστημένοι σε όλο τον κόσμο.

Το Τμήμα δημιουργήθηκε το 2013 από τη συγχώνευση του Τμήματος Μαθηματικών και του Τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το δίκτυο αποφοίτων περιλαμβάνει και τους αποφοίτους των παλαιών αυτών τμημάτων.

Παράκληση: Μη ξεχνάτε μετά την εγγραφή σας να πηγαίνετε στην ενημέρωση του προφίλ σας και να συμπληρώνετε τις πληροφορίες που ζητούνται εκεί. Έχει πολλή μεγάλη σημασία για το Τμήμα (αλλά και για την κοινότητα των αποφοίτων του) το να υπάρχει αυτή η πληροφορία, που αφορά την εργασία, τις δεξιότητες και την εμπειρία των αποφοίτων.

Παρατηρήσεις

  1. Αν δε γνωρίζετε τον αριθμό μητρώου σας απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος για να τον αναζητήσετε (Email: vlachaki@admin.uoc.gr, Τηλ. +30 2810 393743). Το ίδιο και αν παρατηρήσετε ότι τα στοιχεία που έχει για σας το σύστημα δεν είναι σωστά και δε σας αφήνει να τα διορθώσετε.

  2. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν αναγνωρίζεται το όνομα. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε διπλά ονόματα (π.χ. "Ιωάννης-Γεώργιος") και οφείλεται στο ότι μπορεί να υπάρχει παύλα ή όχι. Δοκιμάστε και με τους δύο τρόπους ή στείλτε μας μήνυμα όπως φαίνεται παρακάτω.

  3. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίσετε με τη διαδικασία υποβολής παρακαλώ στείλτε e-mail στο alumni fourier.math.uoc.gr.

Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών